3 erilaista dippiä

Kaurafraiche on mitä parhain pohja erilaisille dipeille. Valitse kolmesta dipistämme suosikkisi ja katso valmistusohje alta!

Pinaattidippi

1 prk (200 g)Yosa Food Kaurafraichea
1 suuri kourallinentuoretta pinaattia
1valkosipulin kynsi
1shalottisipuli
suolaa ja pippuria

Chilidippi

1 prk (200 g)Yosa Food Kaurafraichea
2chiliä pilkottuna
1 rklSrirachaa
½limen mehu
2 tlkookossokeria (tai fariinisokeria)
1 kourallinenkorianteria

Caesar-dippi

1 prk (200 g)Yosa Food Kaurafraichea
1valkosipulin kynsi
1 tlDijon-sinappia
1 rklkapriksia tai 2 anjovisfilettä pieneksi silputtuna
½ rklvalkoviinietikkaa
½ rklsitruunamehua
1 tlsokeria

 

Pinaattidippi

Pilko pieneksi pinaatti, sipuli ja valkosipuli. Paista ne keskilämmöllä pannussa. Sekoita kaikki aineet keskenään ja jätä maustumaan jääkaappiin noin puoleksi tunniksi. Herkuttele!

Chilidippi

Poista chilistä siemenet ja pilko. Sekoita kaikki aineet keskenään ja jätä maustumaan jääkaappiin noin puoleksi tunniksi. Dippaile!

Ceasar-dippi

Hienonna valkosipuli ja kaprikset. Sekoita kaikki aineet keskenään ja jätä maustumaan jääkaappiin noin puoleksi tunniksi!

dippivaaka5