Hyvän olon aamupalapizza

Pohja

4 dlgranolaa tai mysliä
4 rklmaapähkinävoita
3 rklkookosöljyä sulana

Pinnalle

1 prk (150 g)Yosa Greek Styleä
tuoreita marjoja
viikunoita tai muita hedelmiä

 

Sekoita isossa kulhossa granola, maapähkinävoi ja sula kookosöljy. Mikäli pähkinävoi on todella paksua ja kovaa, sulata se yhdessä kookosöljyn kanssa lämpimässä vesihauteessa, jossa saat siitä juoksevampaa. Vuoraa pakastuksen kestävän vuoan tai pizzapannun pohja leivinpaperipalalla. Painele murupohja reilun sentin paksuiseksi pyöreäksi levyksi. Pakasta 30-60 minuuttia, jotta pohja kiinteytyy. Ota vuoka pakkasesta ja siirrä pohja lautaselle. Levitä pinnalle Yosa Greek Style -jogurttia ja ripottele pinnalle marjoja ja hedelmäpaloja. Tarjoa heti, jotta pohja pysyy kohmeisena ja hyvin kasassa.