Jogurttilohkot

1 prkYosa Naturellia
3 rklkotimaista luomuhunajaa tai agavesiirappia
2 rklkylmäpuristettua kookosöljyä (sulana)

Pinnalle

kuivattuja mansikoita
manteleita

Jogurttilohkot

  • Suojaa vuoka (n. 20 x 25 cm) leivinpaperilla.
  • Lisää Yosa Naturell, hunaja (tai agavesiirappi) ja sula tai pehmeä kookosöljy tehosekoittimeen ja sekoita tasaiseksi. Tarkista maku ja lisää halutessasi makeutusta.
  • Kaada seos vuokaan, niin että saat noin 1,5 cm:n paksuisen levyn. Lisää pinnalle mansikat ja mantelit.
  • Pakasta muutama tunti, kunnes seos on jähmettynyt. Ota pakkasesta, leikkaa veitsellä lohkoiksi ja nauti jäisinä.

Säilytä lohkot pakkasessa rasiassa
tai pakastepusseissa.