Mustikkasmoothie-parfait

2 annosta

1 prk (125 g)Yosa Mustikka-Banaania
½ prk (200 g)Yosa Vaniljaa tai Naturellia
1 dltuoreita mustikoita

Pikagranola

1 dlmanteleita
1 dlpekaanipähkinöitä
1tuore taateli
½ tlkardemummaa
½ tlkanelia

 

  • Valmista ensin pikagranola.Mustikka-Vanilja-Parfait
    Laita mantelit ja pekaanipähkinät
    tehosekoittimeen ja hienonna
    muruksi. Lisää yksi kivetön taateli ja mausteet ja hienonna. Kaada granola purkkiin.
  • Annostele kahden purkin
    pohjalle Yosa Mustikka-Banaania.
    Lisää päälle kerros Yosa Vaniljaa.
    Ripottele mustikoita ja tekemääsi
    granolaa.
  • Kaada päälle Yosa
    Vaniljaa ja ripottele pinnalle
    granolaa, muutama mustikka
    sekä kardemummaa.