Paahdettu sellerikeitto

Keitto

400 gjuuriselleriä
½omena
1 prk (200 g)Yosa Food Kaurafraichea
2 tlsuolaa
1 rklsitruunan mehua
1/3sitruunan kuorta
3 dlvettä

Marinoidut sienet

herkkusieniä
valkosipulia
timjamia
suolaa

Kuori, leikkaa selleri 5 mm paksuiksi siivuiksi. Paahda selleri ja omena 225 c uunissa kypsäksi, noin 30 min. Blendaa tasaiseksi pyreeksi muiden ainesten kanssa. Ohenna lopuksi vedellä, kunnes haluttu paksuus on saavutettu. Tarkista suola.

Tarjoile paistettujen sienten kanssa:
Leikkaa sienet puoliksi. Paista pannussa, kuumalla öljyllä paistopinta. Lisää paistamisen puolivälissä valkosipuli paloina sekä timjami ja suola.


Resepti: Ossi Paloneva