Päärynä-kvinoa-kulho

kahdelle

2,5 dlkvinoaa huuhdeltuna
2,5 dlvettä
2,5 dlkauramaitoa (tai esimerkiksi riisimaitoa)
2tuoretta taatelia, kivet poistettuna
1 dlpäärynää raastettuna (reilu puolikas päärynä)
½ tlkardemummaa
½ tlceylon-kanelia

Pinnalle

Yosa Sport Päärynä-Vaniljaa
päärynäsiivuja
mantelivoita

Annostele vesi kattilaan ja kiehauta. Lisää kvinoa ja kauramaito ja anna kiehua miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia. Vältä sekoittamasta kvinoaa välissä, jotta puurosta ei tule liisterimäistä. Lisää joukkoon pieneksi pilkottu taateli, raastettu päärynä ja mausteet. Anna kiehua hiljalleen vielä viitisen minuuttia, kunnes kaikki neste on haihtunut. Lusikoi puuro kulhoihin, lisää pinnalle Yosa Päärynä-Vaniljaa, päärynäsiivuja ja mantelivoita. Nauti!