Pehmeät Viikuna-Suklaakeksit

Noin 15 kpl

2kypsää mustapilkullista banaania
1 prk (200 g)Yosa Break Viikuna-Uuniomenaa
3 dlkaurahiutaleita
½ dlraakakaakaojauhetta
3kuivattua viikunaa

 

  • Lämmitä uuni 200 asteeseen.
  • Muussaa banaanit kulhossa. Lisää loput raaka-aineet, paitsi viikunat, jaViikuna-suklaakeksit
    sekoita.
  • Silppua kuivatut viikunat pieniksi nokareiksi
    ja hämmennä taikinan sekaan. Tarkista maku ja
    lisää halutessasi makeutusta, esimerkiksi hieman
    hunajaa.
  • Lusikoi leivinpaperilla vuoratulle
    uuninpellille noin ruokalusikallisen kokoisia kasoja
    taikinasta ja taputtele ne noin 1 cm paksuisiksi
    kekseiksi.
  • Paista noin 20 minuuttia. Anna jäähtyä.