Uudet perunat piparjuurikastikkeella

lisukkeeksi n. 3-4 hengelle

Piparjuurikastike

1 prk (200 g)Yosa Food Kaurafraichea
1 rklpiparjuuritahnaa
½ tlvalkoviinietikkaa
1 rklhienonnettua ruohosipulia
1 rklhienonnettua lehtipersiljaa
ripausvalkopippuria

Grilliperunat

n. 10perunaa
2 tlsuolaa keitinveteen ja mausteeksi
2 rklöljyä

Esikeitä perunoita riippuen koosta noin 10 minuuttia. (Voit myös käyttää edelliseltä aterialta jääneitä keitettyjä perunoita.) Samalla kun perunat keittyvät, tee piparjuurikastike. Hienonna ruohosipuli ja lehtipersilja. Sekoita kaikki ainekset ja laita jääkaappiin maustumaan noin puoleksi tunniksi. Puolita esikeitetyt perunat. Paista uunissa 225 °C asteessa tai grillillä kunnes pinta on rapea. Mausta perunat suolalla maun mukaan ja nauti piparjuurikastikkeen kera.

perunalisukeb